Αναβάθμιση συσκευασίας delivery (take away)
Εδώ και δύο δεκαετίες το σκεύος αλουμινίου απολαμβάνει την πρωτοκαθεδρία στον χώρο εστίασης ως μεσο μεταφοράς φαγητού σε πακέτο. Ως υλικό συσκευασίας δεν ενδείκνυται για την σωστή παρουσίαση του φαγητού, καθώς τις πιο πολλές φορές το πακέτο φτάνει σε παραμορφωμένη κατάσταση στο τελικό καταναλωτή δίνοντας μια άσχημη εικόνα τόσο για το προϊόν όσο και για την επιχείρηση η οποία το προσφέρει.
Πολλά εστιατόρια και μονάδες μαζικής εστίασης ακόμα και σήμερα επιμένουν στην χρήση του αλουμινίου διότι δεν υπήρχε εναλλακτικό υλικό προσφερόμενο σε αρκετά μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και χωρητικοτήτων.
Μετά από δύο χρόνια έρευνας και πολλαπλών δοκιμών σας παρουσιάζουμε μια πλήρη γκάμα σε πλαστικά σκεύη κατάλληλα για φούρνο μικροκυμάτων με περισσότερους από 100 διαφορετικούς κωδικούς. Για τον αναλυτικό κατάλογο προϊόντων, κάντε κλικ ΕΔΩ
Είναι κοινώς αποδεκτό ότι, τα τελευταία χρόνια η αγορά του φαγητού σε ‘πακέτο’ παρουσιάζει αξιοσημείωτους ρυθμούς ανάπτυξης. Κατά συνέπεια, ένα μεγάλο μέρος των επιχειρήσεων επισιτισμού παρέχουν διανομή φαγητού σε πακέτο ενώ υπάρχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στον κλάδο του ‘’take-away - delivery’’.
Παράλληλα, με την αύξηση του ανταγωνισμού έχει μεγαλώσει η ανάγκη όχι μόνο για την καλύτερη ποιότητα του φαγητού αλλά και για την σωστή συσκευασία και παρουσίαση. Οι επιχειρηματίες του κλάδου έχουν αντιληφθεί την μεγάλη σημασία που έχει η κατάσταση του φαγητού όταν φτάνει πλέον στον πελάτη σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που το μοναδικό ζητούμενο ήταν η ‘’ορθή’’ συσκευασία κατά την αναχώρηση του πακέτου.
Για παράδειγμα, έννοιες όπως η καταπόνηση του πακέτου κατά την μεταφορά, η εικόνα του προϊόντος κατά την άφιξη στον τελικό καταναλωτή καθώς και η θερμοκρασία του φαγητού, έχουν αρχίσει να απασχολούν έντονα τον συνειδητοποιημένο επιχειρηματία ο οποίος αντιλαμβάνεται τις εξελίξεις ως πρόκληση και πρόσκληση για αναβάθμιση του κλάδου και όχι ως απειλή.
Έπειτα από έρευνα συνεργατών της εταιρείας PREPAC ΑΕΒΕ σε δείγμα τελικών καταναλωτών, διαπιστώθηκε το εξής εντυπωσιακό στοιχείο : Η κατάσταση / εικόνα του πακέτου και σε επέκταση, του προϊόντος, είναι εξίσου σημαντική με την γεύση του φαγητού. Μπορούμε λοιπόν να συμπεράνουμε ότι για τον καταναλωτή, η ποιότητα του προϊόντος συμβαδίζει απόλυτα με την συσκευασία του.
Σας παρουσιάζουμε τα πλεονεκτήματα των σκευών μας, όπως επίσης και μερικές ενδεικτικές προτάσεις χρήσεως.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες εστιατορίων και παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές προτάσεις χρήσεως ανάλογα με το φαγητό που προσφέρουν.
Α. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Η σειρά ΜS500 έως MS1000 είναι ιδανική για αυτήν την κατηγορία καθώς υπάρχει η ανάγκη για απλή και λειτουργική συσκευασία .
Επίσης θα μπορούσαμε να προτείνουμε όλη την σειρά SQ για γλυκά (καρυδόπιτα, γιαούρτι με μέλι).
Β. ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ- ΑΣΙΑΤΙΚΗ
Γ. ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ- ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Δ. ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ- FAST FOOD
Τέλος, υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης των καπακιών έως 2 χρώματα καθώς και χρωματισμός του καπακιού ή του σκεύους με ελάχιστη παραγγελία 30 κιβ και με επιπλέον επιβάρυνση στην τιμή. Ο χρόνος παράδοσης για την εκτύπωση ειναι περίπου 60 ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής μακέτας. Η επιπλέον χρέωση μακέτας και κλισέ, καθώς και ο διακανονισμός πληρωμής είναι κατόπιν συνεννόησης.
Ο χρόνος παράδοσης κωδικών που δεν είναι διαθέσιμα είναι περίπου 30 ημέρες. Για νέους κωδικούς είναι απαραίτητη η μηνιαία πρόβλεψη κατανάλωσης