ΣΤΑΤΙΚΟ ΖΥΓΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ GIRO

PEG-12/160 ΓΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Ένα ευέλικτο και παραγωγικό ζυγιστικό για όλα τα φρούτα και στρογγυλά λαχανικά

Το PEG-12/160 είναι μία στατική ζυγιστική μηχανή 12 καναλιών. Περιλαμβάνει προηγμένους αλγόριθμους ικανούς να φτάσουν σε υψηλή παραγωγικότητα σε σύγκριση με άλλα μοντέλα 12 καναλιών. Είναι το ιδανικό ζυγιστικό για τροφοδοσία 2 γρήγορων κλειστικών μηχανών

Σε περίπτωση που η διάμετρος του προϊόντος είναι κάτω από 40 mm διατίθεται ένα μικρό κιτ που επιτρέπει τον χειρισμό προϊόντων όπως κάστανα, μικρές κλημεντίνες, καρύδια κ.λπ.

Ο πιο προηγμένος αλγόριθμος για την επίτευξη 60 πακέτων ανά λεπτό

ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΖΥΓΙΣΤΗΣ PEG-12160,Giro,αναλώσιμα giro,διχτυωτή συσκευασία,καθαρή συσκευασία,συσκευασία,συσκευασία φρούτων,συσκευασία λαχανικών

Οφέλη στατικό ζύγισμα

Ιδανικό ζυγιστικό για ένα ευρύ φάσμα εργασιακών περιβαλλόντων

  • Στιβαρό στατικό ζυγιστικό με χαμηλότερο κόστος συντήρησης
  • Ικανό να εργάζεται σε σκληρά περιβάλλοντα: πατάτες και κρεμμύδια
  • Μεγάλη ικανότητα φορτωματος για την επίτευξη μεγαλύτερης παραγωγικότητας
  • 3 διαφορετικά μοντέλα για καλύτερη προσαρμογή σε διαφορετικά μεγέθη προϊόντων: μικρά μανταρίνια, λαχανάκια Βρυξελλών, κουμ κουάτ, κάστανα, καρύδια, αβοκάντο, πορτοκάλια, πατάτες κλπ.

Κύρια χαρακτηριστικά

  • Στατικό σύστημα ζύγισης με 12 κάδους στη σειρά
  • Ικανότητα χειρισμού μιας πλήρους σειράς φρούτων και λαχανικών: min 15mm
  • Απόδοση έως 60 πακετα/λεπτό (1kg)
  • Εύρος βαρών πακετου από 500g έως 25 kg (3-4 ζυγίσματα).
  • Σύστημα εκκένωσης μέσω 2 αμφίδρομων ιμάντων εξόδου
  • Ακρίβεια βάρους 5% για βάρη έως 1 κιλό και από 0,5% έως 2% για μεγαλύτερα βάρη

Οι καρποί, μεταφέρονται από το σύστημα τροφοδοσίας και τοποθετούνται μέσα στην χοάνη τροφοδοσίας που βρίσκεται στο κάτω μέρος του αναβατορίου. Εν συνεχεία μεταφέρονται μέσω ενός αναβατορίου, στο πάνω μέρος της ζυγιστικής μηχανής. Με την βοήθεια ταλαντούμενων καναλιών, το σύστημα διανομής, τροφοδοτεί τους κουβάδες ζυγίσματος, με απαλό χειρισμό. Ένας υπολογιστής συνδυάζει τα βάρη τα οποία έχουν αποθηκευτεί στην μνήμη και διαλέγει τους κουβάδες που πρέπει ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό βάρος του πακέτου με την κατάλληλη ακρίβεια. Εν συνεχεία, οι κουβάδες, με ένα σύστημα διπλών πτερυγίων, αδειάζουν τους καρπούς είτε στην πρώτη ταινία είτε στην δεύτερη ούτως ώστε να τροφοδοτήσουν την επιθυμητή κλειστική μηχανή. Η PEG 12 μπορεί να τροφοδοτήσει ή δύο μηχανές κλεισίματος νέας τεχνολογίας ή 3 παλαιάς τεχνολογίας, ή ακόμα και συνδυασμό αυτών.