Ο πολύ γνωστός όμιλος ELLIPS, κατασκευαστής λογισμικού και ηλεκτρονικών συστημάτων για ηλεκτρονικούς καλιμπραδόρους, έχει δημιουργήσει, εδώ και καιρό, εκτός από την γνωστή ELISAM, μια νέα θυγατρική εταιρία, την ELIFAB, η οποία ειδικεύεται σε καλιμπραδόρους κερασιών.

Τα τελευταία μοντέλα, ξεπερνούν τα σημερινά δεδομένα σε τεχνολογία και οπτικά συστήματα, και δίνουν ένα πολύ μεγάλο όπλο στους εξαγωγείς κερασιών.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το μηχάνημα class Cherry είναι ένας ηλεκτρονικός οπτικός καλυμπραδόρος, σχεδιασμένος αποκλειστικά για τη ταξινόμηση  των φρέσκων κερασιών.

Είναι κατασκευασμένος  από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά υλικά.

Έχει ένα μικρό μέγεθος, μειώνοντας τον χώρο που καταλαμβάνει και επιτρέπει εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της μηχανής που κάνει την εγκατάσταση εύκολη, είναι το γεγονός ότι τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα είναι ενσωματωμένα στο πλαίσιο.

Θεωρούμε ότι μια διπλή γραμμή με ανεξάρτητη τροφοδοσίας θα μπορείτε αξιοποιηθεί καλυτέρα σύμφωνα με καθημερινές ανάγκες σας .

Το σύστημα ελέγχεται από PLC Allen Bradley και η ακρίβεια και η ευελιξία της τεχνολογίας διαβάθμισης, η Ellips TrueSort ™, προσδίδει άριστη αξία στους πελάτες μας.

Τα βασικά κριτήρια ταξινόμησης είναι:

• Διάμετρος

• Χρώμα

• Ελαττώματα, όπως:

– Kαψίματα

– Μαλακά σημεία

– Μαλακό φρούτο γενικά

– Αφυδατωμένο

– Σάπιο

– Kοτσάνια

– Διπλά

– Σημάδια

– Σπασμένα

Το εξαιρετικό επίπεδο ακρίβειας για ταξινόμηση κατά χρώμα και μέγεθος είναι 98%.

Το επίπεδο ακρίβειας για την ταξινόμηση κατά ελαττώματα επιτυγχάνεται με ακρίβεια 94%, ανάλογα με το είδος του ελαττώματος. (Τα ποσοστά αυτά τα υπογράφουμε )

Κάθε κανάλι διαλογής μπορεί να επεξεργαστεί 36 φρούτα / ρολό ανά δευτερόλεπτο. Λαμβάνοντας υπόψη ένα μέσο βάρος 10 γραμμαρίων ανά φρούτο και απόδοση γεμίσματος των γραμμών  60%, η εκτιμώμενη παραγωγή είναι 777,6 Kg / ώρα ανά κανάλι, χρησιμοποιώντας τους γνωστούς υπολογισμούς.

Έχοντας υπόψη τις αλλαγές παρτίδων, τις αλλαγές συσκευασίας κ.λπ. (περίπου 20%), η Efifab εγγυάται ρυθμό παραγωγής 670 Kg / ώρα ανά γραμμή .

Ο class Cherry είναι επίσης πρωτοπόρος στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Με  σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, το μηχάνημα, σε πλήρη χωρητικότητα, έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

C:\Users\EfiK\AppData\Local\Temp\7zOC9AC055A\DSC_7386.JPG

C:\Users\EfiK\AppData\Local\Temp\7zOC9AFE0DA\DSC_8076.JPG

C:\Users\EfiK\AppData\Local\Temp\7zOC9ACC559\finale.jpg

cid:image001.png@01D8D4C6.54C48CD0

C:\Users\EfiK\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Outlook\3ZF7REAZ\ciliegie (002).jpg